Τη δικαστική οδό παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός τουρίστα στον Άγιο Νικόλαο από ομάδα νεαρών ατόμων, καθώς οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έξι νεαρά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το επεισόδιο που οδήγησε στον τραυματισμό του 50χρονου άνδρα από τη Σκωτία και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος που βρισκόταν σε ταβέρνα της πόλης μαζί με έναν φίλο του που επίσης έκανε διακοπές στην περιοχή, είχε μια φραστική αντιπαράθεση με νεαρό θαμώνα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ακόμη ότι ο τουρίστας έβρισε την Κρήτη και προκάλεσε την οργή ορισμένων θερμόαιμων.

Ο νεαρός με μια ομάδα άλλων πέντε ατόμων, ανάμεσα στα οποία και μια κοπέλα, ακολούθησαν τον αλλοδαπό τουρίστα και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι αρχές εντόπισαν γρήγορα τους έξι εμπλεκόμενους, καθώς ο 50χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον τους και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λασιθίου.