Στο σόου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την, όπως την αποκαλεί το Μαξίμου, έξοδο από την κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τήρησε -αυτή- την υπόσχεση του και φόρεσε γραβάτα.

Βέβαια «άντεξε» μόλις 24 λεπτά, βγάζοντας την -σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου- για να μείνει με τη «στολή εργασίας», όπως εκείνος τη χαρακτήρισε.

«Αγάπη μου, έβαλα γραβάτα» είπε το twitter, το οποίο όπως ήταν λογικό «οργίασε» με τα νέα καμώματα του πρωθυπουργού.

Μιας και δεν έχει ξαναβάλει γραβάτα λογικά θα το έψαξε στο ίντερνετ. Είχε βέβαια και τη βοήθεια -από όλες τις απόψεις- του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο Πάνος Καμμένος, γνωστός «bon viveur», τελευταίο παράδειγμα το ταξιδάκι του στο Μονακό εν μέσω διαπραγματεύσεων Ελλάδας – ΠΓΔΜ τη στιγμή που οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονται για πάνω από 100 ημέρες στις τουρκικές φυλακές, βάζει τις τελευταίες πινελιές στο… αριστούργημα.

Κάποιοι δίνουν ιδέες για το επόμενο… μεγάλο γεγονός. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη γραβάτα του Πάνου Καμμένου με τους φαλλούς…

Κάποιοι βλέπουν με περισσότερο ρεαλισμό τη συμφωνία…

Για άλλους πάλι ούτε «η έξοδος από την κρίση» ήταν αρκετή για να βάλουν γραβάτα. Βλέπετε, δεν το είχαν τάξει.

Όταν λύσει το «Αλβανικό», μιας και έχει πάρει φόρα από τις δύο απανωτές «επιτυχίες» με ΠΓΔΜ και χρέος, μπορεί να προσπαθήσει να λύσει και το ελληνοτουρκικό.

Άλλοι πάλι δέχονταν και παπιγιόν. Υπό προϋποθέσεις βεβαίως, βεβαίως…