Το Μάρτιο του 2019 αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Four Seasons Astir Palace, το οποίο οι νέοι ιδιοκτήτες του φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε προορισμό παγκοσμίου επιπέδου.

Το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση του «Αστέρα Βουλιαγμένης» βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για μια επένδυση συνολικού ύψους 650 εκ. ευρώ, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών και τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας και της εμβληματικής παραλίας του Αστέρα.

«Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε τον Αστέρα σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., κ. Στέλιος Κουτσιβίτης και προσθέτει: «Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε τον Αστέρα στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικές διαδικασίες, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του».

Τα έργα ανακαίνισης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ το πολυτελές τουριστικό συγκρότημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Μάρτιο του 2019.

Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, δρομολογείται η παροχή υψηλού επιπέδου επιλογών εστίασης, διασκέδασης. «Κορυφαίοι οίκοι με μακρόχρονη παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς, θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας», λέει ο κ. Κουτσιβίτης.

Έως το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση και της παραλίας Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφές ποιότητας.

Επίσης, η αναβάθμιση της μαρίνας του Αστέρα (Astir Marina) αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης, με στόχο να καταστεί εφάμιλλη με πολυτελείς μαρίνες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών.

Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νέο «πρόσωπο» της πλαζ του Αστέρα. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο Nice N Easy Seaside, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμένο Matsuhisa Athens, παρουσιάζει στον εξωτερικό του χώρο το νέο infinity bar Umi.