Νέα επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με φόντο την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων, κατηγορώντας την για ανευθυνότητα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως έχει δημιουργήσει πληγές και στη χώρα.

«Η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα ανεύθυνα και δημαγωγικά πήγε να το εργαλειοποιήσει για να ξύσει παλιές πληγές στη ΝΔ αλλά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη, καθώς έχει απώλειες αλλά δυστυχώς έχει δημιουργήσει πληγές και η χώρα» σημείωσε ο κ. μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Αναφορικά με τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, υπογράμμισε πως «εμείς θεωρούμε πως χάνει η πατρίδα μας, καθώς η συμφωνία είναι ετεροβαρής. Συμφωνούν σε Βόρεια Μακεδονία αλλά σε γλώσσα και εθνικότητα συμφωνούν στο σκέτο «Μακεδονική»

«Δημιουργούνται τετελεσμένα και για αυτό καταθέσαμε ψήφο δυσπιστίας. Στις 11 Ιουλίου θα απευθύνει στα Σκόπια πρόσκληση για ένταξη με την Ελληνική υπογραφή. Η κρίσιμη στιγμή για την χώρα δεν είναι σήμερα με την υπογραφή αλλά εχθές που ο κ. Καμμένος υποκριτικά στήριξε την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

«Η ΝΔ δεν ισχυρίζεται πως είναι ένα κόμμα που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και θα αλλάξει τα πάντα αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουμε πιο υπεύθυνη διαχείριση τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική. Δεν παριστάνουμε τους ταχυδακτυλουργούς, καθώς θα ήταν ανέντιμο απέναντι στους πολίτες, η πολιτική Τσίπρα όμως δεν είναι μονόδρομος» κατέληξε.