Η Λιόν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναγγέλοντας το τέλος των διαπραγματεύσεων με την Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ. Ο βρετανικός Τύπος είχε ήδη ανακοινώσει συμφωνία ύψους 72 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ των δύο συλλόγων, υπό την επιφύλαξη μόνο των ιατρικών εξετάσεων

«Η Λιόν πληροφορεί ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και τον Ναμίλ Φεκίρ για τη μεταγραφή του αρχηγού της Λιόν δεν ήταν επιτυχείς και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Αναγνωρίζουμε ότι η Λίβερπουλ ήταν μια προτεραιότητα για τον Φεκίρ και έτσι αντιμετωπίσαμε την κατάσταση, παρά τις άλλες υψηλότερες προτάσεις που έχουμε δεχθεί. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Ναμπίλ Φεκίρ θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός του συλλόγου μας σε μια ακόμα σεζόν που ελπίζουμε να είναι επιτυχής», ανέφερε η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας.

Ο Φεκίρ έχει κάνει 154 εμφανίσεις και σημείωσε 53 αγώνες στις πέντε σεζόν του στη γαλλική ομάδα. Ο 24χρονος είναι 11 φορές διεθνής με την Γαλλία και είναι στην αποστολή του Ντεσάν για το Μουντιάλ της Ρωσίας.