Συνεχίζονται και την Τρίτη οι περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίουμε σύνθημα «Δρω – Ανακυκλώνω – Ζω» για την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων, και ώρες 10.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00 στο Αλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη».

Ο Πέρι και ο Τέρι θα είναι εκεί για βοηθήσουν τα παιδιά να γνωρίσουν, να αναγνωρίσουν και να ανακαλύψουν μαζί τους τα μυστικά της ανακύκλωσης αλλά και να τραγουδήσουν για την ανακύκλωση, με συνοδεία αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και να μάθουνγια την ανακύκλωση, αλλά και πως νικάμε τις «σακούλες», ότι δενπετάμε τίποτε αφού όλα είναι χρήσιμα, πως κατασκευάζουμε διάφορα πράγματα από ανακυκλώσιμα υλικά, πως επαναχρησιμοποιούμε πράγματα και κερδίζουμε, πως ξεχωρίζουμε τα σκουπίδια μας και που τα πετάμε.

Επιπλέον, θα παρουσιασθούν οι πλέον πρότυπες και καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος (Κινητό Πράσινο Σημείο, Ηλιακοί Κάδοι, Συλλέκτες Οικιακής Ανακύκλωσης, Ηλεκτροκίνητα οχήματα κ.α.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.