Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «φωτογράφισε» το πώς ονειρεύεται τον νέο ΠΑΟΚ, στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κυπελλούχου Ελλάδας.

Αποκρυπτογραφώντας κάποια θέματα από τις δηλώσεις του παρατηρεί εύκολα κανείς ότι ο ρουμάνος τεχνικός νιώθει πλέον πολύ πιο σίγουρος και ισχυρός, πατάει γερά στα πόδια του και είναι πολύ λιγότερο ανασφαλής.

Καθώς πλέον έχει 110% τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και το εισπράττει.

Παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι η σχέση τους είχε δύσκολες στιγμές και ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του σε αυτό το θέμα: «Είχαμε κάποιες σκληρές συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη, ιδιαίτερα έπειτα από τις ήττες με Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και άλλα αρνητικά αποτελέσματα. Μου άσκησε μεγάλη πίεση και ήμουν πολύ νευρικός ώστε να βρω λύσεις, να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω. Ομως όταν έφευγα από τα μίτινγκ έλεγα στον εαυτό μου: «Εχει δίκιο. Γιατί είμαι εδώ; Θα πρέπει να βρω λύσεις, τις καλύτερες»».

Είναι φανερό ότι το παιχνίδι όπου η ομάδα του αναπτύσσεται ερχόμενη από τα μετόπισθεν και αφού πρώτα έχει καλύψει τα νώτα της είναι το αγαπημένο του και κάπως έτσι θα πορευθεί και τη νέα σεζόν. Μίλησε για μερικές ποιοτικές προσθήκες δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει όλη την ομάδα, το αντίθετο μάλιστα. «Ο στόχος είναι να βελτιωθούμε σε 3-4 θέσεις. Δεν σημαίνει πως θα φύγουν παίκτες από αυτές τις θέσεις. Αλλά θα τις ενισχύσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Αποθέωσε τον Βιεϊρίνια ως τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, αν και ακόμα δεν τον βλέπει να φεύγει από τα μετόπισθεν –αγωνιστικά.

Επίσης έδειξε ότι πλέον έχει αγαστή συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς, καθώς μέχρι να βρουν την κοινή τους συνισταμένη είχε κάποια σύννεφα η σχέση τους στην ομάδα.