Ο Κώστας Μήτρογλου (φωτογραφία κάτω) ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει απόψε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Ρούντι Γκαρσία μιλώντας για τον αποψινό τελικό και τα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει, αναφέρθηκε και στους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμού. Ο Σαρ προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ στη διάθεσή του είναι και οι Ρολάντο, Μήτρογλου και Παγέ. Να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου απουσίασε από τα τελευταία τρία ματς, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει οκτώ γκολ.

Αλλά και ο τερματοφύλακας Μανταντά έχασε οκτώ από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, είναι όμως έτοιμος: «Εχασα αρκετά ματς, ωστόσο τώρα αισθάνομαι 100% έτοιμος για να μπω στο γήπεδο», είπε.

Ο Μπολί ήταν ο σκόρερ του τελικού στο Μόναχο το 1993 όταν η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 τη Μίλαν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Ποιος μπορεί να σκοράρει αυτήν τη φορά για τη Μαρσέιγ;» ρωτήθηκε και αυτός έδειξε τον Παγέ: «Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι αυτός ο τελικός θα είναι δικός του. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν σκοράρει, ας πούμε γύρω στο 87ο λεπτό».

Ο Μπολί πρόσθεσε: «Θα είναι υπέροχο να γίνει η Μαρσέιγ η πρώτη γαλλική ομάδα που θα κατακτήσει και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».