Συνελήφθησαν την Παρασκευή σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, δύο Ελληνες ηλικίας 24 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες και όπλα.

Αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία σε βάρος των δύο ανδρών, τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τους ακινητοποίησαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 26χρονος πέταξε στο έδαφος συσκευασία που περιείχε συνολικά 23 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 31,4 γραμμαρίων.

Σ’ έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των δύο ανδρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 146,67 γραμμάρια κοκαΐνης, 6.620 ευρώ, προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, περίστροφο, 38 μαχαίρια, 1 διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, 189 φυσίγγια, 93 κροτίδες, 1 σπρέι πιπεριού, 1 πυρσός διάσωσης-καπνογόνο, 2 μεταλλικές σιδερογροθιές, 3 κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.