Βουλωμένο γράμμα (φαίνεται πως) διάβαζε ο ΛεΜπρον Τζέιμς λίγη ώρα πριν από τον τρίτο αγώνα των Καβαλίερς με τους Ράπτορς…

Είπε και ελάλησε λοιπόν ότι «δεν πρέπει να επισπεύσουμε τη διαδικασία και να πούμε «πάμε να τελειώσουμε την υπόθεση για να έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης», διότι υπάρχει ο κίνδυνος να αποκλειστούμε με 4-2 και να ξεκουραστούμε πολύ. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να νικήσουμε στις λεπτομέρειες».

Μάγος είσαι;

Ναι, θαρρώ πως είναι μάγος και στα λόγια και στα έργα του!

Το ‘πε και το ‘κανε: προϊούσης της νυκτός το διέπραξε και πάλι κατά την προσφιλή τακτική του, που είναι τόσο εθιστική, ώστε να καταντά προβλέψιμη! Με το σκορ στο 103-103 και με το ρολόι να τείνει να μηδενιστεί, πήρε την μπάλα, προχώρησε με αριστερή ντρίμπλα και με ένα μεγαλοπρεπές floater με το δεξί χέρι την έστειλε… ασάλιωτη, όπως λέγαμε παλιά, στο καλάθι των Ράπτορς, αφήνοντας εμβρόντητο τον καψερό τον Ανουνόμπι ο οποίος δοκίμασε να τον σταματήσει!

«Ισοπαλία ή έναν πόντο πίσω. Ζω γι’ αυτές τις στιγμές» είπε ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να μοστράρει την αφεντομουτσουνάρα του στο άβατον του Μάικλ Τζόρνταν.

Το σύνθημα των Καβαλίερς στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ είναι το «whatever it takes» και όντως ο αθεόφοβος ο ΛεΜπρον κάνει ό,τι χρειάζεται για να τους οδηγήσει ξανά στους τελικούς και να διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του. Κάνει –σύμφωνα με το κομπλιμέντο που του επιδαψίλευσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι –τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα και συνάμα μετατρέπει τα περίπλοκα σε απλά και τα αδύνατα σε δυνατά!

Στην όχι και τόσο τρυφερή ηλικία των 33 ετών και τεσσάρων μηνών, ο «King James» δείχνει ασύλληπτος, σεληνιασμένος, εκστασιασμένος και δεν συμμαζεύεται. Μοιάζει με ένα ξωτικό που όπως έλεγε και ο συχωρεμένος ο Μοχάμεντ Αλι, πετάει σαν πεταλούδα και τσιμπάει σαν μέλισσα!