Αξέχαστη θα μείνει η 5η Μαϊου στον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τρυαματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ήταν -ως αρχηγός της ομάδας- ο πρώτος που σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν πήρα το Κύπελλο στα χέρια μου. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!», παραδέχθηκε ο διεθνής μέσος, μιλώντας στην κάμερα της Novasports, για να προσθέσει ότι «… ένας το σηκώνει το τρόπαιο, απλά για να το έχει στα χέρια του, είμαστε ο ορισμός της ομάδας. Η κούπα ανήκει σε όλους, παίκτες, προπονητές, επιτελείο».

Οσο για τη μακρά και επίπονη πορεία της αποθεραπείας του, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο, στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ο Μάνταλος ανέφερε: «Γύρισα μετά από ένα μεγάλο διάστημα και δύσκολο τραυματισμό, γι΄ αυτό όμως που γίνεται αυτές τις μέρες, άξιζε. Το πιο δύσκολο είναι να είσαι εκτός των τεσσάρων γραμμών, το να είσαι στο γήπεδο και να τα δίνεις όλα για την φανέλα που φοράς, είναι το πιο σημαντικό».