Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Αρσεναλ προκάλεσε σίγουρα αίσθηση. Με τον νεαρό στόπερ να κάνει μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα και το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο οι… κεραίες μου έχουν πιάσει πως υπάρχει κι άλλη περίπτωση έλληνα παίκτη που το καλοκαίρι μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα. Ισως για Αγγλία μεριά, επίσης. Εχοντας ως κοινό στοιχείο με τον Μαυροπάνο και το γραφείο μάνατζερ που ανακάλυψε τον τέως στόπερ του ΠΑΣ. Ενα γραφείο που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ενόχλησε

Δεν είναι κακό που έχει προτάσεις από άλλες ομάδες ο «ξένος τεχνικός». Ακόμη και προτάσεις από την Ελλάδα. Το κακό είναι που το είπε δημόσια στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Κυριακής, δίνοντας την εντύπωση ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ειδικά όταν στους ανθρώπους της νυν ομάδας του έχει πει «είμαι πολύ ικανοποιημένος» και ότι πέρα από ένα οικογενειακό θέμα που τον αναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να καθυστερούν οι υπογραφές της «ανανέωσης». Ιστορία από την… επαρχία, με θέα στην Αθήνα και λεπτομέρειες προσεχώς!

Κοιτάει προς Βορρά

Εντύπωση έκανε μόνο σε όσους δεν γνωρίζουν τις καραμπόλες που ενδέχεται να προκύψουν σε πάγκους ομάδων στο φινάλε της περιόδου. Ο Τεννές, που λέτε, μόλις πριν από λίγες ημέρες άφησε να εννοηθεί ότι είναι φευγάτος από τη Λαμία. Οσο σκέφτομαι ότι πρόσφατα προέκυψε διαζύγιο ανάμεσα σε Δόξα και Κωστένογλου, τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο έμπειρος προπονητής από τη Φθιώτιδα δεν αποκλείεται να ανηφορίσει στη Δράμα.

Πατρίκ

Ενας δικός μας άνθρωπος, ο Πατρίκ Κομνηνός (φωτογραφία), θα έχει ιδιαίτερο ρόλο στον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, ως εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης. Πριν από 11 χρόνια στον ίδιο χώρο, αλλά λίγο πιο δίπλα, στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ, ήταν και πάλι εκεί ως μέλος της UEFA τότε στη διοργάνωση του αντίστοιχου τελικού στο ποδόσφαιρο μεταξύ της Μίλαν και της Λίβερπουλ και ήταν λογικό οι αναμνήσεις να τον συνοδεύουν.

Αλλωστε και να είχε ξεχάσει λίγο τον προηγούμενο τελικό του εδώ, το μπάνερ με το σήμα της Μίλαν έχει απομείνει στα ψηλά σε κάποιο σημείο του ΟΑΚΑ, ως ξεχασμένο ενθύμιο.

Πρόταση του ΠΑΟΚ

Βίζα παραμονής στην Αγγλία δεν έχει. Κάπως έτσι ενώ ανήκει στη Λίβερπουλ δεν μπορεί να αγωνιστεί σε αυτήν. Φέτος ήταν στο Βέλγιο για τη Μουσκρόν. Του χρόνου; Ισως στον ΠΑΟΚ, αν οι Reds αποδεχθούν την πρόταση που έχουν ήδη στα χέρια τους από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ποιος είναι ο εκλεκτός: Ταϊβό Αβονίγι, το όνομά του. Ετών 18. Επιθετικός που αγωνίζεται και στα άκρα και σαν φορ στην κορυφή. Φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα έχει πετύχει 10 γκολ ενώ έχει μοιράσει 7 ασίστ. Ωστόσο ο τραυματισμός στον μηρό στις αρχές Απριλίου τού έχει στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο των πλέι οφ.

Πτώση

Υστερα από οκτώ διαδοχικές παρουσίες στη Football League η Καλλιθέα παίρνει την κατιούσα. Κατόπιν αυτού θα αποχαιρετήσει την κατηγορία και το καλύτερο Στάδιο από την άποψη του αγωνιστικού χώρου. Εκτός κι αν προβιβαστεί ο Εθνικός μέσω της διαδικασίας των μπαράζ της Γ’ Εθνικής. Γιατί, να θυμίσω, οι Πειραιώτες αγωνίζονται ως γηπεδούχοι στο «χαλί» του Ελ Πάσο.