Η εντυπωσιακή νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρόμα με 5-2 δημιουργεί συνθήκες πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την αγγλική ομάδα, ωστόσο ο τεχνικός των Κόκκινων Γιούργκεν Κλοπ προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένη την ομάδα του. Λογικό, καθώς ο γερμανός κόουτς δεν ξεχνά το πάθημα της Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο. «Δεν έχουμε ακόμα προκριθεί. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ιταλία και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» υποστήριξε ο προπονητής της Λίβερπουλ, θέλοντας να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του.

Μάχη για τη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 53χρονος οπαδός της Λίβερπουλ, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του προχθεσινού αγώνα στο Ανφιλντ. Η αγγλική αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο οπαδών του ιταλικού συλλόγου και συνεχίζει τις έρευνες. Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά των οπαδών της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Η Ρόμα καταδικάζει τη βίαιη συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας οπαδών της ομάδας μας. Μια συμπεριφορά που ντροπιάζει τον σύλλογο αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας».