Ακριβώς εκατό ματς στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη στιγμή, όπως και να το δει κανείς, και ο Νικολάς Ντιγκινί είπε να το γιορτάσει. Ο 30χρονος Γάλλος λοιπόν υπέγραψε φαρδιά πλατιά το χθεσινό 4-1 του Ατρομήτου επί του Πλατανιά. Ο τρόπος που επέλεξε: ένα εμφατικό χατ τρικ (36′, 68′, 76′) που έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να προσθέσουν μία ακόμα εύκολη νίκη στο φετινό τους ενεργητικό. Είναι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι στους 50 βαθμούς, δύο στροφές πριν από το φινάλε. Πέρυσι την ίδια διαδρομή την ολοκλήρωσε με 39. Η διαφορά εμφανής, και μάλιστα με μπόνους το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τους καλοκαιρινούς προκριματικούς του Europa League. Το χθεσινό ματς δεν χωρά όχι σε κριτική, αλλά ούτε σε συζήτηση. Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος το ξεκλείδωσε (1-0 ο Ούμπιδες στο 30′, από πέναλτι που κέρδισε ο Ουάρντα), η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Ενας μονόλογος που θα μπορούσε να στείλει το τελικό σκορ σε… μη συνηθισμένο επίπεδο. Ειδικά μετά την αποβολή (δεύτερη κίτρινη στο 67′) του Ουές. Τελικά το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα. Ο Κάναντι απέσυρε Μάντσον, Ντιγκινί και Ουάρντα και οι Κρητικοί βρήκαν ευκαιρία για το γκολ της τιμής. Το πέτυχαν με τον Ουντότζι στο 84′.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον (78′ Νάτσος), Σάκιτς, Μπρούνο, Ντιγκινί (78′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα (82′ Κυριακίδης), Ούμπιδες.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πατράλης (55′ Μαλσά), Κασάλιτσα (79′ Ζίκο), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Ουές, Σινγκ (75′ Σάαντο), Ενσικουλού.