Η Λάρισα κράτησε για το φινάλε του πρωταθλήματος την καλύτερη εμφάνισή της στη φετινή σεζόν και κλείδωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Η θεσσαλική ομάδα πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού με 4-2, έφτασε τους 29 πόντους και είναι πλέον οκτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Βυσσινί έφτασαν στη νίκη κάνοντας ανατροπή, καθώς το ξεκίνημα του παιχνιδιού χαρακτηρίζεται ιδανικό για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ που σημείωσε ο Μοράρ, αλλά η συνέχεια του πρώτου μέρους ήταν επιθετικός μονόλογος της Λάρισας. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως και κατάφεραν να απαντήσουν αμέσως, καθώς ισοφάρισαν με γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς στο ένατο λεπτό, ενώ στο 14′ ο Γκόλιας έκανε το 2-1 για τους Θεσσαλούς. Η Λάρισα κατάφερε να γυρίσει το ματς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς ήταν καταιγιστική και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Παναιτωλικού. Κατάφερε μάλιστα να πετύχει και τρίτο γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους με πέναλτι του Ναζλίδη (42′) και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα. Βέβαια πρέπει να επισημανθεί ότι ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 21′ λόγω αποβολής του Μάρκος Πάουλο και αυτό έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Η ουσία για τη Λάρισα ήταν πως έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει δέκα τελικές προσπάθειες στην εστία του Κυριακίδη και έδειξε ότι είναι ομάδα που έχει δυνατότητες και μπορεί να παρουσιάσει ελκυστικό θέαμα. Οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να σημειώσουν μια πολύ μεγάλη νίκη. Πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με σκόρερ τον Αγκάνοβιτς (57′), ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μασούρα στο 61′.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Μασούρας (70′ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (80′ Μπάλας), Αγκάνοβιτς (62′ Περόνε), Ναζλίδης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μίχαϊ, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπράβο (63′ Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Φάρλεϊ Ρόζα, Κλέσιο (80′ Βασιλούδης), Ντίας, Μοράρ.