Η ΑΕΚ βρίσκεται από χθες αγκαλιά με το πρωτάθλημα, αφού πλέον χρειάζεται να αυτοκτονήσει στα ματς που απομένουν για να χάσει τον τίτλο. Εναν τίτλο που κερδίζει με τον ιδρώτα και την αξία της, βγάζοντας αήττητη όλα τα ντέρμπι και παρουσιάζοντας συνολικά το πιο σταθερό πρόσωπο μέσα στη σεζόν. Δείχνοντας αποφασιστικότητα και πρωτοφανείς αντοχές. Οι Κιτρινόμαυροι πήραν το χθεσινό ματς όχι μόνο επειδή ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Εδώ που έχει φτάσει η χρονιά, η ΑΕΚ δεν είχε το περιθώριο να κάνει βήματα πίσω. Αφού εδώ και αρκετό καιρό κοιτάζει μόνο μπροστά, προς τον μεγάλο στόχο.

Εναν στόχο ο οποίος πλέον δεν μπορεί να χαθεί. Η ΑΕΚ φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί είναι η καλύτερη ομάδα της φετινής Σούπερ Λίγκας. Εκείνη που ήθελε περισσότερο αυτόν τον τίτλο και τον κατακτά με την αξία της. Καταφέρνοντας να βρει λύσεις για τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε, οι οποίες στο τέλος την έκαναν πιο δυνατή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που κέρδισε τον σεβασμό όλων, παρά τις αδυναμίες του. Οι οποίες καλύφθηκαν με στοιχεία όπως η ψυχή και το πάθος. Τα οποία η ΑΕΚ κατέθεσε και χθες. Παίρνοντας την πιο σημαντική νίκη στη σύγχρονη ιστορία της, μιας και τα όσα θα συμβούν σε λίγο καιρό από τώρα θα αποτελούν σημείο αναφοράς για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.