Η ζωή της Ζιζέλ Μπούντχεν έχει κάτι από παραμύθι. Από τα 14 της χρόνια που την ανακάλυψε ένας εκπρόσωπος πρακτορείου μοντέλων στην Βραζιλία, εξελίχθηκε σε ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του λανήτη.

Έχει φωτογραφηθεί για χιλιάδες εξώφυλλα περιοδικών, έχει διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχει υπάρξει το «πρόσωπο» των μεγαλύτερων οίκων μόδας, αλλά η ευτυχία της ολοκληρώθηκε όταν η Ζιζέλ γνώρισε το σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Με τον άντρα της έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 8χρονο Μπέντζαμιν και την 5χρονη Βιβιέν, ενώ το 2015 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πασαρέλες.

Σήμερα η 37χρονη σταρ ξεκίνησε μια νέα (συγγραφική) καριέρα μια που ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της. Τίτλος αυτής «Lessons: My Path to a Meaningful Life».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν για την επιτυχημένη καριέρα της στο χώρο της μόδας, για το γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι καθώς και για την πιο καθοριστική εμπειρία της ζωής της, αυτήν της μητρότητας.

Η Ζιζέλ έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσω Instagram