Έρευνα για την κακοποίηση σκύλου από οπλίτες διέταξε το Γενικό Επιτελείο
Στρατού μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το οποίο δείχνει
δύο φαντάρους να  βασανίζουν το τετράποδο και να το πετούν σε γκρεμό.

Οι δύο οπλίτες, όπως φαίνεται στο βίντεο, αφού βασάνισαν ένα σκυλάκι, το κρατούν και το πετούν σε γκρεμό. Μάλιστα επειδή ήταν υπερήφανοι για την πράξη έδωσαν εντολή σε άλλο φαντάρο να την βιντεοσκοπήσουν.

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στην ταυτοποίηση των δύο φαντάρων που βασάνιζαν σκύλο, και που τώρα είναι πολίτες, έχουν προχωρήσει οι αρχές. Το σοκαριστικό βίντεο έχει προκαλέσει οργή κατά των δύο πρώην φαντάρων του Ελληνικού Στρατού που πιάνουν έναν σκύλο και τον πετάν σε γκρεμό γελώντας.

Ενας τρίτος φαντάρος καταγράφει τους βάρβαρους και τους ρωτά: «Τι κάνετε ρε μαλ@@ες;»

Η σκηνή φέρεται να διαδραματίζεται σε κάποιο φυλάκιο μέσα σε στρατόπεδο. Δεν είναι επιβεβαιωμένο το πού, αλλά πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι σε στρατόπεδο στα Ιωάννινα.  Aρκετοί χρήστες έχουν αναγνωρίσει τους δύο φαντάρους και δίνουν συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία.

Πλέον θα επιληφθεί η δικαιοσύνη που θα βρει και θα διώξει τους πολίτες πλέον.