Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής. Με ένα ψαλίδι 52χρονος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών – επιτέθηκε στην επί επτά χρόνια σύντροφό του και την κατακρεούργησε.

Σε κατάσταση αμόκ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε με ακατάληπτα λόγια για το έγκλημα που είχε διαπράξει. Οταν πήγαν στο σπίτι αστυνομικοί, τον βρήκαν αναίσθητο καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Στην μπανιέρα βρήκαν την άτυχη γυναίκα, που έφερε πάνω από 30 πλήγματα σε όλο της το σώμα από το ψαλίδι.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Star, δήλωσε πως η άτυχη γυναίκα είχε στο κορμί της 150 μαχαιριές και ψαλιδιές. Μάλιστα ο δράστης μετά το έγκλημά του, έλεγε πως «σκότωσα τον διάβολο!» Ο 52χρονος πήρε τηλέφωνο στης 07:00 το πρωί της Πέμπτης, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στην Σταμάτα. Και είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα το διάβολο». Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στην διεύθυνση που τους είχε δώσει ο 52χρονος.

Εντονος καυγάς

Σύμφωνα με τους γείτονες πριν από το φρικτό έγκλημα προηγήθηκε έντονος καυγάς και ακουστήκαν ακόμα και κραυγές και ουρλιαχτά αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που γινόταν «μια ανάσα από εκείνους».

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα μέσα σε μια λίμνη αίματος και συνέλαβαν τον 52χρονο, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε θέση να πει πως έφτασε σ΄αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αν και ο 52χρονος σιτιζόταν καθημερινά από την εκκλησία, τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του. Ενδεχομένως χθες να βρισκόταν και υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με το newsit, όλα δείχνουν, τόσο ο 52χρονος όσο και η συνομήλικη συμβία του βρίσκονταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. Χρόνιοι χρήστες ηρωίνης, είχαν και οι δύο μειωμένη αντίληψη της κατάστασης.

Όμως ήδη ο 52χρονος πιθανότατα λόγω της χρήσης, άρχισε να βλέπει την κατάσταση διαφορετικά. Ξαφνικά άρπαξε ένα ψαλίδι και πήγε στην τουαλέτα.

Μάλιστα και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής τα περισσότερα χτυπήματα η άτυχη γυναίκα τα είχε δεχθεί στο θώρακα, το κεφάλι και το λαιμό. Ακόμη φέρει στα χέρια της δεκάδες αμυντικά τραύματα. Προφανώς στην προσπάθειά της να προστατευτεί από την δολοφονική μανία του 52χρονου ερωτικού της συντρόφου.

Νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα το πρωί, που αναμένεται να δώσει κι άλλες λεπτομέρειες αυτού του στυγερού εγκλήματος. Όμως, είναι σίγουρο ότι την σύντροφό του την «έσφαξε» με δεκάδες χτυπήματα από ψαλίδι.