Ο ΟΦΗ συνέχισε να κάνει τη δουλειά του στη Φούτμπολ Λιγκ με τον τρόπο που ξέρει. Το 3-0 επί των Τρικάλων στην 21η αγωνιστική ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη και αυτό αποδεικνύει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Μάνος δεν σκόραρε αυτή τη φορά, ωστόσο «δούλεψαν» για αυτόν αρχικά ο Σέρχιο Λεάλ και στη συνέχεια ο Νίκος Βαφέας. Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ ανέβηκε στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ και περιμένει τη σημερινή αναμέτρηση του Αρη με τον Εργοτέλη, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής. Με παιχνίδι λιγότερο και η ομάδα της Πάτρας, καθώς αγωνίζεται αύριο στα Περιβόλια με τον Κισσαμικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ στο β’ μέρος: «Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο. Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Πάμε για το επόμενο ματς. Κοιτάμε τη συνέχεια. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Κανείς δεν μας έχει κάνει δώρα και ό,τι έχουμε πετύχει είναι με την αξία μας» σχολίασε ο προπονητής του ΟΦΗ. Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού παραμένοντας ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σταματή (26′), ισοφάρισε ο Αιγινιακός με τον Ανδρικόπουλο (54′), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαφειράκης σκόραρε για το 2-1. «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαστε μία ομάδα με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας. Εχουμε πετύχει δύο νίκες σε 15 ημέρες, όσες είχε σημειώσει η ομάδα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο» είπε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Πέτρος Δημητρίου.

Χαμόγελα και στις Σέρρες, καθώς ο Πανσερραϊκός με δύο γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και ανανέωσε τις ελπίδες του σε ό,τι αφορά τη μάχη για τη σωτηρία. Ο Γκούρτσας έφτασε τα εννέα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του στη Φούτμπολ Λιγκ.

«Η νίκη μας θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια. Θέλουμε πάντως βαθμούς και εκτός έδρας» είπε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Κουσκουνάς και Μπαϊκαρά σκόραραν στο 2-0 της Δόξας Δράμας επί της Καλλιθέας, ενώ Μπρίτο και Συμελίδης πέτυχαν τα γκολ του Απόλλωνα Πόντου στη νίκη επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα (2-0).

Σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Αρης – Εργοτέλης και Σπάρτη – Καραϊσκάκης (15.00), ενώ αύριο το παιχνίδι Κισσαμικού – Παναχαϊκής.