Ο Αρης έπεσε σε «μπλόκο» στην Καλλιθέα (0-0) και ο ΟΦΗ που πέρασε από το Αιγίνιο (3-0) τον πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών. Παράλληλα, ενδέχεται να πλησιάσει και η Παναχαϊκή, η οποία αγωνίζεται σήμερα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη (17.00).

Ο Αρης είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι (Πλατέλλας 35′), ενώ ο διαιτητής Μπλούνας ακύρωσε λανθασμένα (ως οφσάιντ) γκολ του Διαμαντόπουλου (75′).

«Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Η ομάδα αγωνίστηκε καλά. Είχε δημιουργία, φάσεις, ανάπτυξη. Το μόνο παράπονο που έχω από τους παίκτες είναι στην εκτέλεση. Κρατάμε την απόδοση και πάμε στο επόμενο παιχνίδι», είπε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος ρωτήθηκε και για το γκολ που ακυρώθηκε. «Χωρίς να είμαι σίγουρος, είδα ότι ήταν πιο πίσω. Και έτσι μου είπαν. Πριν από ενάμιση μήνα είχα πει για μία εμπλοκή που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά δεν αξίζει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι για να δουν αυτό το ζήτημα», σχολίασε ο προπονητής του Αρη.

Μάνος, Κουτσιανικούλης και Πορτουλίδης καθάρισαν για τον ΟΦΗ στο 3-0 επί του Αιγινιακού. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Αρη και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και την πρώτη θέση. Ωστόσο, ο τεχνικός του ΟΦΗ κράτησε για ακόμα μία φορά χαμηλούς τόνους: «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά μόνο το τι κάνουμε εμείς. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι μας πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Η ουσία είναι ότι συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και αυτές θα είναι οι ΟΦΗ, Αρης, Παναχαϊκή. Οι παίκτες που ήρθαν, έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας και βοηθούν για έναν κοινό στόχο που είναι η άνοδος», είπε ο Παπαδόπουλος.

Στη χθεσινή αγωνιστική είχαμε ακόμα μία αποχώρηση προπονητή. Ο Γιώργος Βαζάκας μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Αναγέννηση Καρδίτσας, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, επειδή μπήκα μπροστά για να χτιστεί αυτή η ομάδα. Συγγνώμη και στον κόσμο, γιατί τους γεμίσαμε με πολλές ελπίδες. Πρέπει όμως να γυρίσω πίσω», είπε ο Βαζάκας.

Αλλα αποτελέσματα στην 20ή αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ: Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη 2-0, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 0-1, Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 2-1, Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0, Αχαρναϊκός – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-3 (ά.α.), ΑΕ Καραϊσκάκης – Βέροια 3-0 (ά.α.).