Απέναντι από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου θα βρεθεί ένας 40χρονος στρατιωτικός, μετά την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας ότι επιχείρησε να την επιβιβάσει με τη βία στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νότια Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Τότε φέρεται ότι, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο της και με την δικαιολογία ότι έχει πρακτορείο μοντέλων προσπάθησε να την πείσει να τον ακολουθήσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε εκεί επιχείρησε με τη βία να την βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λόγω της ιδιότητάς του ως στρατιωτικός, οδηγήθηκε στη Λάρισα όπου απολογήθηκε ενώπιον στρατιωτικής εισαγγελέως και ανακρίτριας, ενώ αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη από το στρατιωτικό δικαστήριο, με τον περιοριστικό όρο ότι δεν θα πλησιάσει την καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 40χρονος, η αστυνομία έπιασε λάθος πρόσωπο και η γυναίκα έκανε ένα τρομερό λάθος: «Υπάρχουν στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν αρμοδίως από το φερόμενο ως δράστη. Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία αυτά και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης.