«Διπλό» και βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 του Λεβαδειακού, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μία ακόμη νίκη φτάνοντας τους 26 βαθμούς, χάρη σε δύο γκολ που προήλθαν από πέναλτι τα οποία εκτέλεσε ο Μοράρ.

Ανώτερος εμφανίστηκε στην αρχή ο Λεβαδειακός, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 7ο λεπτό ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Λεονάρντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, όμως ο Βραζιλιάνος αμυντικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 16ο λεπτό, ο Σουμπίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη. Ο Παναιτωλικός έγινε πιο επιθετικός και στο 35ο λετό ο Γάλλος τερματοφύλακας Επασί ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μοράρ. Ο Ρουμάνος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, όμως ο πρώην παίκτης του Παναιτωλίκου, Μάρκο Μαρκόφσκι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για την ισοφάριση (1-1).

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 56ο λεπτό, ο Επασί ανέτρεψε τον Ουρουγουανό Ντίας αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βάτσιου, με αποτέλεσμα να μείνουν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι. Ο Σωτηρίου αντικατέστησε τον Γάλλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του Λεβαδειακού, με τον Μοράρ να αναλαμβάνει για δεύτερη φορά να εκτελέσει πέναλτι, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, 1-2. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Λεβαδειακός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Τσαμπούρη στο 76’ να στέλνει, όμως την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 84ο λεπτό του αγώνα ο Παναιτωλικός έχασε, μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, αφού ο Ρόσα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Σωτηρίου. Στα επτά λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο Βάτσιος, δεν άλλαξε κάτι και ο Παναιτωλικός «δραπέτευσε» με το τρίποντο από τη Λιβαδειά.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κόκκινη κάρτα: Επασί (54΄ δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες κάρτες: Νίκας, Τσαμπούρης, Επασί, Καθάριος, Ζαραδούκας, Καραχάλιος – Ρόσα, Σοάρες, Μπαρμπόσα, Μπεχαράνο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Νίκας (58΄ Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (66΄ Καραχάλιος), Φαβάρο, Καθάριος (76΄ Ζαραδούκας), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Χαντάκιας, Μύγας, Σοάρες (72΄ Μπαρμπόσα), Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (91΄ Κλέσιο), Μοράρ, Μάζουρεκ (97΄ Βασιλούδης), Ντίας