Μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και τους παίκτες που έφυγαν, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και χάνει και τα στελέχη του, καθώς μετά την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή Αγησίλαου Τουμαζάτου ήρθε και η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή και στενού συνεργάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, την Παρασκευή.

Ο οποίος όμως, για να τα λέμε όλα, δεν έφερε τις πωλήσεις και τα χρήματα που περίμεναν στην ΠΑΕ στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου και του χρεώνουν ιδιαίτερα την περίπτωση του Κουτρουμπή.

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Διαμαντόπουλος είναι ο άνθρωπός του και όλοι έλεγαν πιο παλιά ότι εάν φύγει ο ένας εκ των δύο θα φύγει και ο άλλος.

Πάντως, ο εβρίτης τεχνικός δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ακυβέρνητο (από πλευράς διοίκησης) καράβι και από την πλευρά του προσπαθεί όσο είναι εφικτό με το υλικό που του έχει απομείνει να αποφύγει, τουλάχιστον αγωνιστικά, το να πέσει πάνω στα βράχια.

Απομένουν εννέα παιχνίδια και παρά το γεγονός ότι παίκτες και προπονητές βλέπουν δίπλα τους πολλά πράγματα να καταρρέουν είναι υποχρεωμένοι να σταθούν στο ύψος τους στα τελευταία ματς, τα τέσσερα εκ των οποίων είναι εκτός έδρας και ιδιαίτερα δύσκολα (Λάρισα, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Πανιώνιος).

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσουν οι παίκτες του Τριφυλλιού τη φανέλα ποιας ομάδας φορούν και την ιστορία της και ας το έχει ξεχάσει η διοίκηση!