Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ύστερα από την κατάθεση της πραγματογνώμονος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων. Σύμφωνα με αυτήν, τα γενετικά στοιχεία DNA που έχουν προσδιοριστεί στα νύχια της Δώρας κρίθηκαν ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα.

Οπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, την Παρασκευή εξετάστηκε ως μάρτυρας, κατόπιν αιτήματος του ίδιου, η πραγματογνώμονας της ΔΕΕ που διενήργησε την πραγματογνωμοσύνη και την ανάλυση του DNA.

Σύμφωνα με την έκθεση, το DNA του καθ' ομολογίαν δολοφόνου Εμμανουήλ Σοροπίδη βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και συγκεκριμένα σε χαρτοπετσέτες, όπου εμφανίζονται μίγματα γενετικών στοιχείων του θύτη και του θύματος. Ωστόσο, βρέθηκε DNA στα νύχια και το μπουφάν της 32χρονης εφοριακού το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Τα γενετικά στοιχεία DNA που έχουν προσδιοριστεί στα νύχια της Δώρας, όπως αποκάλυψε ο κ. Λύτρας, έχουν εξεταστεί και αξιολογηθεί με βάση τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της και κρίθηκαν ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα για περαιτέρω σύγκριση.

Την ίδια στιγμή, ο Σοροπίδης εξακολουθεί να υποστηρίζει πως επιτέθηκε στη Δώρα, ωστόσο δεν ήταν εκείνος που τη σκότωσε, παρακαλώντας να συνεχιστεί η έρευνα για να κάτσουν στο σκαμνί οι δολοφόνοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από