Την αποκάλυψη ότι ο ίδιος γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν για το σκάνδαλο της Novartis, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο κ. Πολάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν».

«Στελέχη της εταιρείας είναι κύριε Παπαδάκη δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι;

Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν. Οι Αμερικάνοι γιατί ενδιαφέρθηκαν; Ξεκίνησαν την ιστορία αυτή όχι γιατί είναι αγαθά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε πως γνωρίζει αυτή την ιστορία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, είπε: «Είμαι ενημερωμένος. Είμαι γιατρός». Πρόσθεσε ότι τα γράφουν όλα τα site. «Είναι στελέχη της εταιρείας δεν το έχετε καταλάβει;»

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, είναι γνωστό ότι και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου συγγενείς του, οι οποίοι κατηγορούνταν και οι ίδιοι για χρηματισμό, ήταν εκείνοι οι οποίοι κατέθεσαν εναντίον του και έδωσαν στοιχεία στις αρχές. «Δεν έκανα εγώ την εκτίμηση για την αξιοπιστία των στοιχείων και των μαρτύρων. Η δικαιοσύνη την έκανε. Δεν πα να μου καταλογίζουν ότι θέλουν;», είπε ακόμα.

Ερωτηματικό, πάντως, γεννά το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητα των μαρτύρων, ούτε γράφτηκε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας, αλλά ο υπουργός το γνωρίζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από