Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρουν εταιρείες για απασχόληση στο εξωτερικό.

Οδηγοί, νοσηλευτές αλλά και προσωπικό εργοταξίων, κυρίως με προϋπηρεσία, αναζητούν οι εταιρείες. Οσοι προσληφθούν θα έχουν εξασφαλισμένη τη διαμονή τους για το πρώτο διάστημα, ενώ οι εταιρείες σε κάποιες περιπτώσεις προσφέρουν επιδοτούμενα μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Ειδικότερα: Νοσηλευτές. Νοσηλευτικό προσωπικό για εργασία σε νοσοκομεία ή σε γηροκομεία αναζητά το συμβουλευτικό κέντρο εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας Διάλογος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Νοσηλευτικής από ΑΕΙ/ΤΕΙ και γνώσεις γερμανικών. Στους προσληφθέντες προσφέρονται επιδοτούμενα μαθήματα εκμάθησης γλώσσας και ορολογίας στην Ελλάδα και τη Γερμανία, αλλά και στήριξη στις διεργασίες μετεγκατάστασης στη Γερμανία.

Μάγειροι. Τελειόφοιτους μαγείρους και σερβιτόρους σε Γερμανία και Κύπρο αναζητά η εταιρεία Foris, που ειδικεύεται στον τομέα εύρεσης εργασίας. Το μόνο που απαιτείται είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Οδηγοί. Οδηγούς για απασχόληση σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αναζητά, επίσης, η εταιρεία Foris. Απαραίτητη θεωρείται η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, ενώ θα συνεκτιμηθεί εάν οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι διπλώματος.

Για όλες τις παραπάνω θέσεις βιογραφικά θα γίνουν δεκτά στο πλαίσιο του Thessakoniki#jobFestival2018, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 23 και 24 Φεβρουαρίου. Οσοι επιλεγούν θα κληθούν για συνέντευξη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Προσωπικό εργοταξίων, χειριστή μηχανημάτων και βοηθό τεχνίτη για πλήρη απασχόληση στην Αυστραλία αναζητά η κατασκευαστική εταιρεία Synth3sis.

Για τις θέσεις των χειριστών μηχανημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άδεια χειριστή, εμπειρία σε τηλεσκοπικά ανυψωτικά μηχανήματα τύπου Manitou, πασσαλομπηκτικά/διατρητικά μικρής ιπποδύναμης, φορτωτικά και εκσκαφείς/τσάπες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 25 έως 55 ετών και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Θα συνεκτιμηθούν η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η κατοχή αυστραλέζικου διαβατηρίου.

Ηλικίας από 22 έως 40 ετών θα πρέπει να είναι και οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις του βοηθού τεχνίτη. Βιογραφικά στη διεύθυνση της εταιρείας info@synth3sis.gr.

Ζαχαροπλάστες και βοηθούς ζαχαροπλάστες για απασχόληση στη Ρωσία, και συγκεκριμένα στην πόλη Εκατερίνμπουργκ, αναζητά η εταιρεία MD Studies & Recruitment. Η εταιρεία προσφέρει διαρκή εκπαίδευση, πολύ καλό περιβάλλον εργασίας, εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης. Επίσης στους προσληφθέντες προσφέρει διαμονή αλλά και ελκυστικές αποδοχές. Μαζί με την αποστολή του βιογραφικού στη διεύθυνση kariera@md-hellas.gr απαιτείται και πρόσφατη φωτογραφία.

Οδηγοί φορτηγών. Συνολικά 15 οδηγούς φορτηγών για εργασία στις Βρυξέλλες αναζητά η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού Adecco HR.

Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι για τη διενέργεια των δρομολογίων και τις παραδόσεις των εμπορευμάτων προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχη θέση, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ ή ΤΕΙ και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας.

Για βιογραφικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας http: //www.adecco.gr/jobs/.