Διπλωματούχους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης θα προσλάβει ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).

Ειδικότερα, τα ΕΛΠΕ θα προσλάβουν διπλωματούχους μηχανικούς, διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς, διπλωματούχους μηχανολόγους μηχανικούς και πτυχιούχους χημικούς.

Για τις θέσεις των διπλωματούχων χημικών οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα χημικού μηχανικού Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και να είναι μέλη του ΤΕΕ.

Για τους διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ηλεκτρολόγου μηχανικού Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ενώ αντίστοιχα απαιτείται δίπλωμα μηχανολόγου μηχανικού Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για τις θέσεις των μηχανολόγων μηχανικών.

Πτυχίο χημικού θα πρέπει να έχουν όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις των χημικών.

Για όλες τις θέσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση, γραπτά και προφορικά, της αγγλικής γλώσσας καθώς και της χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για κάποιες θέσεις απαιτείται αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών.

Θα πρέπει επίσης να έχουν καλή δυνατότητα επικοινωνίας, προσαρμοστικότητα και ομαδικό πνεύμα, καθώς και να αποδέχονται ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο.

Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων δήμων των διυλιστηρίων) θα θεωρηθεί συγκριτικό πλεονέκτημα.

Επισημαίνεται ότι η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση (α) βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον όμορο δήμο, (β) πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο δήμο, (γ) λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ και (δ) αντίγραφου φορολογικής δήλωσης.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις της προκήρυξης θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τηνηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση http: //www.helpe.gr (Ανθρώπινο Δυναμικό / Ευκαιρίες Απασχόλησης / Ανακοίνωση Ευκαιριών Απασχόλησης), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018.

Προσοχή. Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρόσληψης επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοιυποχρεωτικά θα πρέπει:

– Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, ηλεκτρονικά και μόνο, τη συγκεκριμένη αίτηση πρόσληψης.

– Να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*).

– Να επισυνάψουν, ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, σε ψηφιακή μορφή.

– Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση μόνο για έναν κωδικό θέσης.

– Δεν θα γίνουν αποδεκτές αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού που περιγράφεται παραπάνω.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες.