Παρέμβαση στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται από το Σάββατο το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ την Κυριακή.

Με σύνθημα «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.
Οι διαδηλωτές μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ απηύθυναν κάλεσμα «στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από