Συγκίνησε ο πολωνός πρόεδρος κατά την κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Ο κ. Ντούντα γονάτισε μπροστά στο μνημείο σε ένδειξη σεβασμού.

«Εμείς, οι Ελληνες, μένουμε πιστοί στην ευρωπαϊκή μας πορεία και είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ενωσης», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον πολωνό ομόλογό του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πολωνός ηγέτης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και ακολούθως συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτση στο μέγαρο του κοινοβουλίου.

Σήμερα, ο πρόεδρος της Πολωνίας θα επισκεφθεί την Ακρόπολη, το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την Πολωνοελληνική Εκθεση για καινοτόμα προϊόντα και το Ελληνοπολωνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες». Τέλος, θα γευματίσει με πολωνούς και έλληνες επιχειρηματίες.