Όλα είναι έτοιμα για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, το Σάββατο στο Περιστέρι. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι αρκετά ικανοποιητική, καθώς μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.000, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να αισιοδοξούν ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Στα αγωνιστικά ο Νταμίρ Κάναντι έχει ενδοιασμούς μόνο για μια θέση στην 11αδα, σε σχέση με την Ξάνθη, καθώς είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει ο Ούμπιντες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Ατρόμητου ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής οι οποίοι είναι: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Στο μεταξύ το εγκώμιο του Ατρόμητου έπλεξε ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο 22χρονος αμυντικός του Πανιωνίου παραδέχτηκε ότι οι Περιστεριώτες είναι ιδιαίτερα βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και το κλειδί της επιτυχίας τους είναι η άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Σαββίδη:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Νομίζω πως θα είναι τελείως διαφορετικό το ματς σε σχέση με πέρυσι. Ο Ατρόμητος δείχνει να είναι πολύ καλύτερος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί θα πάρουμε αυτό που θέλουμε γιατί θεωρώ πως είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα.»

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι στην πρώτη θέση: «Έχουν να δεχθούν γκολ αρκετά ματς. Νομίζω πως είναι πολύ σφικτή η άμυνά τους, κυρίως με τους Έλληνες που παίζουν μαζί, έχουν δέσει πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θεωρώ πως λίγο και η τύχη τους έχει βοηθήσει να μην δεχθούν γκολ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που το παρακολούθησα. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.»

Στο μεταξύ, είκοσι παίκτες επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το μεγάλο ματς με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους: Κότνικ, Μπαντή, Βλάχο, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντά, Κάργα, Σιώπη, Κόρμπο, Σαββίδη, Πινιώτη, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρα, Ντουρμισάι, Γλυνό.