Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είχε την ελπίδα να προκριθεί η Γιουβέντους δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία (1-1) στη Λισαβόνα.

«Λυπάμαι για την ισοπαλία, γιατί είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε την υπόθεση πρόκριση αλλά δεν έγινε. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με πάρα πολύ μεγάλη σύγχυση. Ακόμη και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Μετά το γκολ εκείνοι δεν γύρισαν πίσω. Οι επόμενοι δύο αγώνες του Champions League θα επηρεάσουν επίσης το πρωτάθλημα; Αυτό το σκέφτομαι, όπως το σκεφτόμουν και πριν τον αγώνα», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ήταν πολύ απλός ο στόχος, έπρεπε να κερδίσουμε εδώ για να κλείσουμε την υπόθεση πρόκριση. Είμαστε μια ομάδα που χρειάζεται τον φόβο για να φτάσει στη σωστή απόδοση. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή, έχουμε την Μπαρτσελόνα και μετά πρέπει να πάμε στην Αθήνα, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι μια κόλαση. Τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μπενεβέντο».