Τρία γκολ σε 10 λεπτά με ανατροπή του σκορ έκαναν το φινάλε του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα συναρπαστικό. Εδωσαν δε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη και την 9η επί της Κέρκυρας σε σύνολο 10 αγώνων (9-1-0).

Μετά το ματς με τον Πλατανιά, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ, οι Γιαννιώτες βίωσαν το ίδιο σενάριο. Με ακόμη μεγαλύτερο σασπένς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στη θέση του οδηγού με γκολ που σημείωσε ο Βελίδης στο 72′, αλλά ο ΠΑΣ είχε τα ψυχικά αποθέματα και τον χαρακτήρα για να γυρίσει το ματς. Στο 76′, ύστερα από λάθος του Ολυμπιακού, ο Ναδάλες βρήκε τον Κόντε και με προβολή έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 για τον ΠΑΣ σημείωσε ο Γιάχος με σουτ – βολίδα που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62′ Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (55′ Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68′ Χαλκιαδάκης).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (79′ Κόντος), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60′ Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς (87′ Ντουαλά), Παμλίδης.