Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά. Οι μαχαιριές αυτές δείχνουν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική της ιδιότητα και στις υποθέσεις που χειριζόταν.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα ΜΜΕ έξω από το Β’ Νεκροταφείο ο πατέρας της 32χρονης, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και πάλι «η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες».

«Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» ανέφεραν πηγές της ΕΛΑΣ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ότι «εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ».

Συγκλονισμένος από τη «τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη», δήλωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, σημειώνοντας ότι μόλις πληροφορήθηκε το τραγικόπεριστατικό, επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερε ότι «οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος».

Ο κ. Πιτσιλής εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της.