Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Λισαβόνα, από όπου θα φέρει στον Παναθηναϊκό περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ! Προϋπόθεση είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ακολούθως να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με τη συμφωνία που έφθασε στο «τσακ» πριν από την ολοκλήρωση της τον Αύγουστο, ενώ το ερώτημα είναι πότε θα έρθουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα!

Οι καταστάσεις ανάγκασαν τους Πράσινους –που δέχθηκαν χθες νέο «μαντάτο» για οικονομικές οφειλές, oι οποίες απειλούν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα –να προχωρήσουν εσπευσμένα τη μεταγραφή. Το ντιλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, θα δώσει στον γκολκίπερ του ΠΑΟ συμβόλαιο στην Μπενφίκα μέχρι το 2022, με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ, στον Παναθηναϊκό 1,7 εκατ. ευρώ και 300.000 ευρώ στη Στουτγάρδη. Επίσης, ο ΠΑΟ θα έχει ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του ταλαντούχου τερματοφύλακα.

Το ζητούμενο είναι πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Ο Βλαχοδήμος, αντί για το καλοκαίρι του 2018 όπως συζητούσαν οι δύο πλευρές τον Αύγουστο, θα ενταχθεί στην Μπενφίκα τον Ιανουάριο και οι Πράσινοι θέλουν να εξασφαλίσουν άμεσα όσα περισσότερα λεφτά από το 1,7 εκατ. ευρώ προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν τις δόσεις στους διακανονισμούς που έχουν κάνει στις οφειλές τους προς πρώην παίκτες, αλλά και για τις απαιτήσεις των δύο εταιρειών συντήρησης των αγωνιστικών χώρων (Greenpark ΕΠΕ και Greenscape ΑΕ), οι οποίες προσέφυγαν στην ΕΕΑ και ζητούν 150.000 ευρώ από την εγγυητική επιστολή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.