Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν για την Μπάγερν, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι η πρώτη φορά΄από το 1963 (όταν ιδρύθηκε η Μπουντεσλίγκα) που πρώτος προπονητής στην Μπάγερν απομακρύνεται τόσο νωρίς!

Το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό δεν ήταν καλό, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα την είχαν φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την ομάδα θα αναλάβει προσωρινά ο Βίλι Σανιόλ, μέλος του τεχνικού επιτελείου, ο οποίος θα είναι στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Χέρτα. Οσο για τον Αντσελότι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με σύλλογο της Κίνας. Μάλιστα λέγεται πως ο ίδιος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

«Η απόδοση της ομάδας μας από την έναρξη της σεζόν δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες που είχαμε. Το παιχνίδι στο Παρίσι μας έδειξε ότι έπρεπε να λάβουμε μέτρα. Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ, είχαμε με τον Κάρλο μια ανοιχτή και σοβαρή συζήτηση σήμερα και τον ενημερώσαμε για την απόφασή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κάρλο για τη συνεργασία και ευχαριστούμε για την πρόοδο που μας έφερε. Ο Κάρλο είναι φίλος μου και θα παραμείνει, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια επαγγελματική απόφαση για το καλό της Μπάγερν», ανέφερε σε δήλωση του ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε.