Τα μαντάτα που μετέφεραν στον Μαρίνο Ουζουνίδη οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου δεν λειτούργησαν καθησυχαστικά για την ομάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των Πρασίνων με τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα της ομάδας του στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό μάλλον επιχείρησε να δημιουργήσει πίεση προς τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως αυτή δεν απέφερε τελικά ούτε καν τη συνάντηση που περίμενε ο Ουζουνίδης με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Οι απεσταλμένοι του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί απλώς επιβεβαίωσαν ότι η απόφασή του είναι να διαθέσει 20 εκατ. ευρώ για τα χρέη της ΠΑΕ, χωρίς να αναλαμβάνει οτιδήποτε αφορά την τρέχουσα σεζόν ή τους διακανονισμούς προς παίκτες.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν και διέρρευσαν, ότι αν δεν βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης σε διάστημα δύο μηνών οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής, ενώ όσοι περιμένουν δόσεις από διακανονισμούς χρεών μπορεί να προκαλέσουν ποινές αφαίρεσης βαθμών εφόσον καταγγείλουν τη συμφωνία. Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε χθες ο Μάρκους Τελάντερ, στον οποίο το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επιδίκασε το πόσο των 461.397 με καταβολή σε 10 δόσεις.

Υστερα από την επίσημη ενημέρωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον προπονητή επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του οι αρχηγοί της ομάδας, Κουρμπέλης, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Μολίνς. Ο 49χρονος προπονητής τούς εξήγησε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ζήτησε ψυχραιμία, υπομονή και προσήλωση στη δουλειά, η οποία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται χωρίς τους Τσάβες (θεραπεία), Κουτρουμπή, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας (ατομικό) και φυσικά τον Λουσιάνο, που τη Δευτέρα χειρουργήθηκε.