Η Κέρκυρα έχασε την ευκαιρία και ο Λεβαδειακός που έφυγε από το νησί των Φαιάκων με τον βαθμό είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κερδισμένος από το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν άντεξαν, παρότι αγωνίζονταν από το 54′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεονάρντο.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Νιάσε στο 41′ και η Κέρκυρα είχε την ευκαιρία για την ανατροπή σε ένα τρίλεπτο στο β’ μέρος. Ο Επστάιν με πέναλτι στο 52′ (χέρι του Μεντί) νίκησε τον Εμπασί ισοφαρίζοντας, αλλά δεν τα κατάφερε δύο λεπτά αργότερα (χέρι Λεονάρντο), όταν αυτή τη φορά νικητής στη μονομαχία ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για τον Λεβαδειακό, ο οποίος παραμένει αήττητος στα πέντε πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Γκόμες, Σοϊλέδης (31′ Ντιόγκο), Σιόντης, Σπίνουλας (73′ Ντουαλά), Τουράμ, Παμλίδης, Επστάιν (85′ Κόντος), Μπαλάφας.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπουρής, Μεντί, Λεονάρντο, Αμαράλ, Ζαραδούκας, Νιασέ, Μητρόπουλος (90’+2 Καλτσάς), Μπραντάο (68′ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Σίλβα (63′ Αντιλέχου).