Οι προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την εξεύρεση μελών για το PAO Foundation, από όπου θα προκύψει η τελική πρόταση του χρηματοδότη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ΠΑΕ, που βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, κορυφώνονται!

Ο Γιαννακόπουλος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όμως είναι δεδομένο ότι έχει συναντηθεί και συζητήσει με πολλούς επιφανείς υποστηρικτές του Παναθηναϊκού προκειμένου να τους εκθέσει το πλάνο και να τους πείσει να γίνουν υποστηρικτές του PAO Foundation, προκειμένου να εγγυηθεί, μαζί με όλους τους «συμπαίκτες» του στο πρωτοποριακό εγχείρημα, την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες και τα σενάρια για τα πρόσωπα που έχουν προσχωρήσει στο PAO Foundation οργιάζουν, όμως μέχρι να γίνει επίσημη ενημέρωση από τον Γιαννακόπουλο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, ενώ τα ονόματα ολοένα και θα πληθαίνουν. Μετά τον υιό του Γιώργου Βαρδινογιάννη, Νίκο, στο προσκήνιο ήρθε η οικογένεια Λάτση, ενώ είναι αναμενόμενο πως μέχρι να ολοκληρωθεί το σχήμα θα ακουστούν πολλά ακόμη ονόματα. Ενα από αυτά, εφόσον θα ολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα, θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, καθώς ο Γιαννακόπουλος φέρεται να μην έχει καμία επιθυμία για να γίνει, στην παρούσα φάση, πρόεδρος της ΠΑΕ.

Νέο πρόβλημα

Πρόβλημα με τον Καμπέσας εμφάνισε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Η διάγνωση είναι διάταση στον δελτοειδή σύνδεσμο και καθότι χρειάζεται πλήρη ακινησία το πόδι του Καμπέσας τοποθετήθηκε σε ειδική μπότα. Δεδομένη η απουσία του για το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.