Τις στιγμές που η μπάλα έχοντας φύγει από τα πόδια του αναπηδούσε στο χορτάρι και φαινόταν πως κατέληγε σε αντίπαλο, ο Κάρλος Ζέκα πρέπει να είδε να περνούν μπροστά από τα μάτια του σαν εφιάλτης οι εικόνες από τη μία και μοναδική νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού, εκτός έδρας! Αλλωστε ο αρχηγός των Πρασίνων είναι ο μόνος… επιζών από το 2-1 των Βοιωτών στο ΟΑΚΑ, στις 5 Ιανουαρίου 2013, όταν δύο λάθη του Μπουμσόνγκ είχαν δώσει την ευκαιρία στον Σπύρο Βασιλείου να σημειώσει ισάριθμα γκολ, να ανατρέψει το 1-0 σε βάρος της ομάδας του και να δώσει στον Λεβαδειακό την ιστορική νίκη. Χθες, στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο, τα λάθη του Ζέκα δεν πρόσφεραν γκολ στους φιλοξενουμένους, καθώς στο 70′ ο Βλαχοδήμος έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Γιουσούφ, αλλά στο 49′ άφησαν τον ΠΑΟ με παίκτη λιγότερο αφού ο Ευαγγέλου έκανε σκληρό φάουλ και ορθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσίασε την κατάρρευση που εμφάνισε στα Χανιά με τον Πλατανιά και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο. Γλίτωσε το κάζο, όπως και στα Περιβόλια, ξανά από τύχη και από τις επεμβάσεις του Βλαχοδήμου. Ο χθεσινός Παναθηναϊκός όμως ήταν σαφώς πιο κακός από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Εμεινε πάντως στο μηδέν (0-0), έπιασε το μηδέν στη βαθμολογία και η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έφθασε ήδη στους 6 βαθμούς!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως κάλυψε τους παίκτες του, έδειξε όμως για πρώτη φορά τη δυσφορία του για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και άφησε αιχμές για τον προγραμματισμό.

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ από τον Παναθηναϊκό διέρρευσαν τα εξής: «Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε –και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας –τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου».