Η μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών. Η Ενωση βρήκε δίαυλο επικοινωνίας με την ισπανική Λας Πάλμας και το μοναδικό εμπόδιο που περίμενε να ξεπεραστεί χθες το βράδυ ήταν η συμφωνία της ομάδας των Κανάριων Νήσων με τον διάδοχό του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικά ΜΜΕ, αυτός ο παίκτης είναι ο Λοΐκ Ρεμί της Τσέλσι, ο οποίος με μια υπογραφή θα «έστελνε» τον Αραούχο για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Πέρυσι, ο χαρισματικός επιθετικός «είδε» πέντε φορές τα δίχτυα σε 15 εμφανίσεις με την Ενωση και η σφοδρή επιθυμία του να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα σε συνδυασμό με τα θέλω του Μανόλο Χιμένεθ έφεραν τη συμφωνία, για την οποία αργά χθες το βράδυ έμεναν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην επίσημη παρουσίαση του ιταλού μέσου Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ, υποστήριξε ότι «είναι πολύ πιθανό να κάνουμε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση», χωρίς βεβαίως να αναφέρει το όνομα του Γάλλου Ρεμί.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του (SVT Sport), ο διεθνής σουηδός μέσος Γιάκομπ Γιόχανσον εξήγησε τι προσπαθεί να πετύχει η ομάδα του: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό που προσπαθούμε είναι να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Οταν είσαι μεγάλη ομάδα και κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να έχεις ασφάλεια με την μπάλα στα πόδια σου».