Ο Μπεσνίκ Χάσι γνωρίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Τρίτη στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν, ωστόσο τόνισε ότι η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, η ομάδα ενισχύθηκε και μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τα ματς».

Για την Παρτίζαν: «Σίγουρα τους σεβόμαστε. Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μετά το προβάδισμα στο γήπεδό μας».

Για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που μπορεί να παίξει κανείς, με πολύ κόσμο. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς βέβαια, όμως η ομάδα μας μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί σ’ αυτό το γήπεδο και είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σκληρό και δύσκολο ματς.Εγώ στην ομάδα έχω παίκτες από πολλά σημεία του πλανήτη. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι μου μικρός κι έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες».