Ξεκίνησα να γράφω και να ερμηνεύω τραγούδια γιατί μου ήταν φυσικό και απολύτως ευχάριστο.

Η πρώτη φορά ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών για μία παιδική γιορτή.

Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στα δύο μου και η πιο επαγγελματική στα 17 μου.

Αν δεν έκανα μουσική θα έκανα χορό, θέατρο ή σκηνοθεσία κινηματογράφου.

Μια συμβουλή από τη δασκάλα μου είναι «άφησε τη μουσική σου να σε κυριεύσει, να σε διαλύσει και να σε ξαναχτίσει».

Πάνω στη σκηνή νιώθω να με αφοπλίζει το ξεμπρόστιασμα και να παραδίνομαι στη δύναμη της μουσικής και της ψυχής μου.

Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί στη μουσική σκηνή είναι όταν είδα καθαρά και ξάστερα πως όλα είναι ενέργεια και πως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με όλους και όλα.

Μια από τις εμφανίσεις που πάντα θα θυμάμαι θα είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τους Μπλε στην Άκρη στο Ποτάμι, όπου μετά τη συναυλία, ανακοίνωσα ότι χωρίζουν οι Μπλε.

Η μουσική για μένα είναι το παν! Όλα είναι μουσική, από την αναπνοή μας μέχρι τον συναγερμό μέχρι το άπειρο και πίσω πάλι.

Ονειρεύομαι να ζω τη ζωή που αγαπώ!

Ιnfo

• Η Θεοδοσία Τσάτσου εμφανίζεται με τους Μπλε στη συναυλία «20 χρόνια Μπλε» στο Βεάκειο 1/7 στις 21.30. Εισιτήριο: 15 ευρώ.

• «Στην παράστασή μας με τους Μπλε δημιουργούμε την ατμόσφαιρα της ένωσης, της υπέρβασης, της συμφιλίωσης με αφορμή τα 20 χρόνια Μπλε και το πρόγραμμα έχει ωραίες εκπλήξεις» λέει η Θεοδοσία Τσάτσου. «Στέλνουμε το μήνυμα της αγάπης μέσα από παλιά και καινούργια τραγούδια και διασκευές. Σχεδιάζω μια καινούργια μουσική παράσταση που θα ανέβει τον Σεπτέμβριο».

• Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Ενοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

• Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

• Δεκέμβριος του 2016 και οι Μπλε συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των Μπλε, που γίνεται το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο. Μαζί τους οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).

• Οι Μπλε αποτελούνται από τους Γιώργο Παπαποστόλου (μουσική), Γιώργος Παρώδη (στίχοι), Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή) και Νατάσα Αλεξίου (βιολί)