Ο ένας είναι αρχηγός της Εθνικής Ιράν. Αγωνίστηκε και στα 95′ του νικηφόρου (1-0) αγώνα επί της Κίνας στην Τεχεράνη. Ο άλλος χρειάστηκε να διακτινιστεί σε ένα χωριό του Μαυρίκιου (Μαπού) για να σκοράρει το μοναδικό γκολ που πέτυχαν οι Νήσοι Κομόρες στην ισοπαλία (1-1) με τον οικοδεσπότη Μαυρίκιο. Ο λόγος για τον ηγέτη του Πανιωνίου Μασούντ και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μπεν, οι οποίοι ταξίδεψαν ατελείωτες ώρες για να ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες τους και μολονότι αγωνίστηκαν χωρίς προπονήσεις συνυπέγραψαν τη σπουδαία επικράτηση (2-1) επί του Ατρομήτου, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τους Κυανέρυθρους στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας με έξι λιγότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

«Ο Μασούντ και ο Μπεν είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, έκαναν μεγάλα ταξίδια για την εθνική τους ομάδα και αγωνίστηκαν χωρίς προπονήσεις» είπε, πλέκοντας το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, ο προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποφεύγοντας να μιλήσει για το μέλλον του. «Ηταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ντέρμπι. Πιστεύω ότι σύμφωνα με την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να πάρουμε το λιγότερο την ισοπαλία» τόνισε ο ομόλογός του στον Ατρόμητο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε με φοβερό διαγώνιο σουτ ο Γιώργος Μασούρας (στο 26′) έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο οποίος με δική του μαγική πάσα δημιούργησε και το δεύτερο γκολ (στο 52′), το οποίο πέτυχε ο Μπεν, για να μειώσει ο Νικολά Ντιγκινί στο 66′.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ, Μπεν (84′ Ταπόκο), Μασούρας (75′ Σαββίδης), Γεσίλ (67′ Λάμπρου).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (67′ Πλατέλλας), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Παντελιάδης, Μπάγκα (59′ Τόνσο), Μανιάτης (84′ Ντάουντα), Ούμπιδες, Κυριακίδης, Ντιγκινί, Λε Ταλέκ.