Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα, ενώ αναφέρθηκε και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια που έχει μπροστά της.

Οι δηλώσεις του Ιβιτς στην τηλεόραση της NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ και τις απουσίες του ΠΑΟΚ:«Έχουμε πολλούς απόντες αλλά έχουμε και μεγάλο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και να καλύψουν τα κενά, ώστε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το παιχνίδι. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή, διάστημα στο οποίο δουλέψαμε αρκετά και προσπαθήσαμε να λύσουμε κάποια θέματα που είχαμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας» .

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετά τις διακοπές φέτος έχει μόνο νίκες:«Ελπίζω ότι θα συνεχιστεί και αυτή την φορά. Θα δουλέψουμε όλοι για να συμβεί αυτό. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους δικούς της στόχους, αλλά αυτό αφορά εκείνους. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, α βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει, να κυριαρχήσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να πάρουμε το παιχνίδι» .

Για το αν η διακοπή συνέβαλε και στην ξεκούραση:«Πήραμε ανάσες. Χρειάστηκε αυτό. Είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια από την πρώτη Ιανουαρίου. Έχουμε ολοκληρώσει το 75% των αγώνων που έχουμε να δώσουμε για την φετινή σεζόν, αλλά αυτά που απομένουν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα το πρωτάθλημα και έχουμε και το Κύπελλο που αποτελεί στόχο μας. Βλέπουμε όπως πάντα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα, και έτσι θα συνεχίσουμε» .

Για την ΑΕΛ και την αλλαγή προπονητή:«Βλέπω ότι γίνεται συχνά φέτος αυτό, πριν από αγώνα μας. Δεν είναι καλό για εμάς αυτό καθώς ο αντίπαλος θέλει να δείξει κάτι παραπάνω με τον νέο προπονητή. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα μας δυσκολέψει, αλλά εμείς μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας» .