Αντί 2,1 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε το σπίτι όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, ποσό που πάντως είναι χαμηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγο για τιμή άνω των 3 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1940 από τον πατέρα του κ. Τραμπ -προτού γεννηθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ- και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, καθιστικό με τζάκι, βεράντα και γκαράζ.

Η κατοικία, η οποία βρίσκεται στη συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, ήταν το σπίτι της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της ζωής του προέδρου.

Εν συνεχεία, η οικογένεια Τραμπ μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι, επίσης στο Κουίνς, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας -ο οποίος την αγόρασε τον Οκτώβριο αντί 1,2 εκατ. δολαρίων- να αποφασίζει να εξαργυρώσει τη… νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα στις αμερικανικές εκλογές.

Αν και δεν ανακοινώθηκε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού, η Paramount Realty USA -η οποία διοργάνωσε τη δημοπρασία- διαβεβαίωσε ότι αυτός δεν ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ, παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε.