Την ώρα που ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνιζε ότι δεν περιμένει πολλές αλλαγές στην εικόνα του αποψινού (20.00, Cosmote 2) παιχνιδιού με την Μπεσίκτας σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Εστεμπάν Καμπιάσο δίπλα του χαμογελούσε.

«Ελπίζω να αλλάξει το σκορ σε αυτό το παιχνίδι και η ομάδα μου να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση» είπε ο Αργεντινός, που αναμένεται να έχει και πάλι θέση βασικού στο γήπεδο από τον κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο με τους στόπερ της ομάδας, αφού βρίσκονται όλοι σε εξαιρετική κατάσταση.

Τόσο ο Ντα Κόστα (άνοιξε το σκορ με τον Ατρόμητο την Κυριακή) όσο και ο Μποτία βρίσκονται ίσως στο peak της απόδοσής τους εφέτος, αλλά την ίδια στιγμή ο Ρέτσος… δεν κουνιέται.

Το ερώτημα είναι λοιπόν δίδυμο Μποτία με Ρέτσο που κλειδώνουν καλά ή μήπως να παίξει και ο Ντα Κόστα. Μια σκέψη (πιο ακραία) είναι να μπει ο Ρέτσος μπροστά τους, ως αμυντικός χαφ και έτσι αφενός να χωρέσουν και οι τρεις και αφετέρου να ψηλώσει αρκετά η ενδεκάδα που θα έχει πολλή δουλειά από τα στημένα του Κουαρέσμα.

Σε αντίθεση με την τελευταία επίσκεψη στην Τουρκία (με την Οσμανλισπόρ), ο Ολυμπιακός απόψε χρειάζεται πάση θυσία γκολ στο 90λεπτο αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης μετά το 1-1 στο Φάληρο.

«Θα δώσουμε έμφαση στο πώς θα κυνηγήσουμε το γκολ με όλες τις δυνάμεις μας, χωρίς όμως να ξεχνάμε πόσο