«Το Ποτάμι το δημιούργησαν οι ανάγκες των καιρών. Δεν το ανταλλάσσουμε! Δεν το εγκαταλείπουμε! Ο στόχος λοιπόν δεν άλλαξε ένα κίνημα λογικής που υπηρετεί την κοινωνία και ένας αγώνας χωρίς τέλος. Περισσότερα για περισσότερους. Αυτό είναι το δικό μας Ποτάμι».

Αυτό υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε συγκέντρωση-πάρτυ στελεχών, εθελοντών και φίλων του Ποταμιού για τα τρία χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Προηγήθηκε συζήτηση για τα fake news και τις παραπλανητικές ειδήσεις. Παρόντες ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ακόμη ότι «πρέπει να μην καλλιεργούμε νέες ψευδαισθήσεις. Επανεκκίνηση και όχι αναπαλαίωση έχουμε ανάγκη. Όσους τους ενδιαφέρει μόνο η κατάρρευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν ένα μισό, μετέωρο βήμα.Θέλουμε να αλλάξουμε κυβέρνηση; Ή είναι ώρα να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα; Ο λαός δεν σώζεται, ο λαός σώζει!

Μην φύγουμε από το καταστροφικό, για να πάμε στο δυσάρεστο. Και η απάντηση είναι μόνο δική σας!Πρέπει να διαδώσουμε το παραμύθι μας. Ένα παραμύθι – για πρώτη φορά – χωρίς ψέματα!».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αξιολόγηση λέγοντας ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης όλων των αξιολογήσεων, μέχρι σήμερα είναι η αποθέωση της απραξίας!