Ενα ταξιδάκι στην Αθήνα το έχει σίγουρο μέσα στον χειμώνα ο Κώστας Σλούκας. Πέρυσι, ο διεθνής γκαρντ είχε μετατρέψει το Κωνσταντινούπολη – Αθήνα σε… Παγκράτι – Κολιάτσου, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στην πελματιαία απονευρωσίτιδα. Φέτος, υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, όχι μόνο είναι αναγκασμένος να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου, αλλά από προχθές βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στον μηνίσκο του.

Με την ευχή του Ομπράντοβιτς για να επιστρέψει πανέτοιμος

Ολα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη της Φενέρμπαχτσε και του Ζέλικο Ομπράντοβτς, οι οποίοι του έδωσαν τη δυνατότητα να χειρουργηθεί εκεί όπου θα αισθανόταν πιο άνετα. «Δεν μπορώ να σε βλέπω να υποφέρεις. Κάνε αυτό που πρέπει και σε περιμένουμε δυνατό όπως πριν», του εξήγησε ο «Ζοτς», ο οποίος στερείται έναν βασικό δημιουργό στην περιφερειακή γραμμή της Φενέρ ευελπιστώντας να τον έχει ετοιμοπόλεμο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, που αρχίζουν στις 18 Απριλίου και κυρίως στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης (19-21 Μαΐου).

Δύσκολες ρεβάνς για τους Δικεφάλους

Με ετήσιο αγωνιστικό μπάτζετ… 417.000 ευρώ, μόνο ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τέτοια θαύματα! Πέρυσι, τέτοιες ημέρες, είχε υποτάξει (75-72, στις 3/2/2016) τους «Γουόριορς της Ευρώπης», τη Βαλένθια. Χθες, ήταν η σειρά της πρωτοπόρου της ισπανικής Λίγκας Τενερίφης να παραδοθεί (66-63) στην άμυνα του Δικεφάλου, μειώνοντας μάλιστα την τελική διαφορά με τρίποντο στην εκπνοή. Σαφέστατα, η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη είναι φαβορί για την πρόκριση στον επαναληπτικό (8/2), ωστόσο τέτοιες βραδιές αποτελούν παράσημο για τον Σούλη Μαρκόπουλο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δύσκολη αποστολή θα έχει και η ΑΕΚ στη Γαλλία, καθώς η Ενωση επικράτησε (69-68) της Μονακό στο ΟΑΚΑ χωρίς να εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας.