Επιστρέφει στο Άνφιλντ ο Στίβεν Τζέραρντ. Το ίδρυμα της Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» θα δώσει το παρόν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ «θρύλων» της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης στις 25 Μαρτίου.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο του Τζέραρντ στο «σπίτι» του μετά το κλείσιμο της καριέρας του τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στις αρχές του μήνα ανέλαβε την εποπτεία των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Τζέραρντ θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ με άλλους ζωντανούς θρύλους της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, όπως ο Ίαν Ρας, ο Ρόμπι Φάουλερ, ο Τζέμι Κάραγκερ, ο Λουίς Γκαρσία και ο Τζον Άρνε Ρίισε.

Με δηλώσεις του ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: «Περιμένω με ανυπομονησία να παίξω στο φιλανθρωπικό αυτό ματς που διοργανώνει το ίδρυμα της Λίβερπουλ. Το Άνφιλντ είχε, έχει και θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι αλήθεια μεγάλη μου τιμή να μοιραστώ τις γραμμές του γηπέδου με τόσους σπουδαίους παίκτες κι ελπίζω να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα για καλό σκοπό».

Ο πρεσβευτής της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, θα είναι ο αρχηγός των «κόκκινων» στο φιλικό αυτό ματς, ενώ ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Ίαν Ρας, θα έχει διπλό ρόλο, παίκτη-προπονητή. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα μπουν στο ταμείο του ιδρύματος.